Ελληνικά English Italiano Français German Pусский Español

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Πολιτική κρατήσεων

Wonderful Greece

Η ιστοσελίδα μας είναι εξοπλισμένη με ένα online σύστημα κρατήσεων από το οποίο μπορείτε να δείτε την διαθεσιμότητα μας σε πραγματικό χρόνο και να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας.

Για να ισχύσει η κράτηση σας θα πρέπει να εξοφλήσετε το ποσό που αναλογεί στην επιλογή σας εντός 2 ημερών από την ημερομηνία της κράτησης.
 
Η εξόφληση μπορεί να γίνει online με λογαριασμό paypal ή πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας μέσα από το ασφαλές και κρυπτογραφημένο περιβάλλον της εταιρίας paypal.com ή με τραπεζική κατάθεση/έμβασμα από οποιαδήποτε τράπεζα του κόσμου.

Σε περίπτωση κράτησης της ίδιας ή της επόμενης ημέρας είναι απαραίτητη η online εξόφληση την ίδια στιγμή ή η αποστολή της απόδειξης κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό με email στο info@muses-kefalonia.gr ή με ΦΑΞ στο νούμερο +30. 26740 22350.

Κατά την κράτηση σας θα σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για να λάβετε τον μοναδικό προσωπικό κωδικό της κράτησης σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε να μας αναφέρετε τον συγκεκριμένο κωδικό σε κάθε επικοινωνία μαζί μας.

Οι «Μούσες» θα σας ενημερώσουν με email για την ολοκλήρωση της κράτηση σας.

Εάν αντιμετωπίσετε το οποιοδήποτε πρόβλημα ή δεν είστε εξοικειωμένοι με τις online συναλλαγές θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και τηλεφωνικά. Απλά καλέστε μας στο : +30. 6977 405060

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας ή απευθείας στο email : info@muses-kefalonia.gr

Δείτε επίσης : Πολιτική ακυρώσεων
 

Όροι χρήσηςΠολιτική ακυρώσεωνΕπικοινωνίαOnline κρατήσεις
Copyrirght © 2011-2022 muses-kefalonia.gr
NSRF - ΕΣΠΑ 2007-2013 Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας